طرز تهیه پیتزا پنیر


طرز تهیه پیتزا پنیر

make2 cheese pizza1 طرز تهیه پیتزا پنیر

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیر :

خمیر پیتزا   ۱ عدد
سس کچاپ  ۴ قاشق غذاخوری 
 پنیر ریکوتا ۱۵۰ گرم 
پنیر موزارلا  ۱۵۰ گرم 
پنیر پارمسان ۱۵۰ گرم
ریحان مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه پیتزا پنیر :

ابتدا فر را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا از قبل گرم شود.

 

کف قالب یا ظرف مورد نظری که می خواهید داخل فر قرار دهید را به کمک روغن کمی چرب کنید سپس خمیر پیتزا را روی ظرف قرار دهید. 

 

روی خمیر را هم کمی با روغن چرب کنید سپس سس کچاب را روی خمیر بمالید تا کاملا خمیر را بپوشاند. 

 

بیشتر بخوانید:  از بین بردن خال های صورت با روشهای خانگی

پنیر‌ها را به ترتیب ریکوتا، موزارلا و پارمزان روی سطح خمیر بریزید. اگر دوست داشتید لبه های خمیر کریسپی و طلایی رنگ شوند، از مقدار کمتری پنیر برای کناره های خمیر استفاده کنید.

 

برگ ریحان های تازه را خرد کنید و روی پنیر پیتزاها بریزید.

 

در ادامه خمیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و تا زمانی که خمیر کاملا ذوب و به رنگ طلایی شود، داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید. نکته مهم در تهیه پیتزا درجه حرارت بالای فر و گرم بودن فر قبل از قرار دادن خمیر درون فر است. بنابراین فر را حتما از قبل گرم کنید.

 

بیشتر بخوانید:  طالع بینی هفتگی از 6 اردیبهشت تا 12 اردیبهشت 1399

بعد از این که پیتزا را از فر بیرون آوردید، آن را با آویشن تزیین کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. 

 

نوشته طرز تهیه پیتزا پنیر اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع